İlknur Soydaş'dan Gülşen açıklaması: Ben karabiberdim, o sarı biber olmuş
1994 yılında Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısında Ortaç'ın Soydaş'ın karnından zeytin yediği sahneye, Gülşen ile Edis birlikte seslendirdikleri 'Sor' şarkısının klibinde gönderme yapmıştı. İlknur Soydaş, bu konu hakkında konuştu.
Haberin Devamı
/

Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşulan İlknur Soydaş, iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı.
/

10 yıldır ekrandan uzak olan İlknur Soydaş, önceki gün Nişantaşı'na iş görüşmesine geldi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Soydaş, yeni menajerlik şirketiyle anlaştığını söyleyerek; "İnşallah yakın zamanda özlediğim setlere dönmeyi arzuluyorum. Yeni bir heyecan yaşıyorum" dedi.
Haberin Devamı
/

1994 yılında Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısında Ortaç'ın Soydaş'ın karnından zeytin yediği sahneye, Gülşen ile Edis birlikte seslendirdikleri 'Sor' şarkısının klibinde gönderme yapmıştı.
/

Soydaş, o anların sorulması üzerine şöyle konuştu:Çok beğendim. Ben karabiberdim, Gülşen de sarı biber olmuş."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

"Çok yakıştırdım. Güzel olmuş. O klibi görünce eski günler aklıma geldi. O günlere gittim, setteki o anı hatırladım."