İlker Aksum'dan 'Yabancı Damat' açıklaması

Oyuncu İlker Ayrık, Bloomberg HT'de ekranlara gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Sahne kariyerinin nasıl başladığını anlatan Aksum, 2004-2007 yılları arasında yayınlanan 'Yabancı Damat' dizisi hakkında konuştu.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Aksum, "Çocukluk zamanlarından tiyatroyu kafaya koymuştum. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldum. Antalya Devlet Tiyatrosu'nda iki yılın ardından İstanbul'a gelir geldim. Bakırköy Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatrosu'nun ardından dizi ve sinema macerası başladı" dedi.
Bir döneme damga vuran 'Yabancı Damat' dizisinde 'Ruşen' karakterine hayat veren oyuncu, "Yunanistan'da yürüyemiyorduk. Bando ve mızıka ile karşılıyorlardı. Simi Adası'nda Özgür Çevik ile Nehir Erdoğan'ın heykeline yapmışlardı diye duymuştuk. Yunanlılar 'Kültürlerimizi birleştirdiniz' demişlerdi. Hem siyaseten hem de kültürel anlamda inanılmaz bir yakınlık oldu. Sanatla her şeyi çözebiliyoruz" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yaprak Dökümü'nün Hayriye'si Güven Hokna'nın son hali şoke etti! ÖYLE BİR ZAYIFLADI Kİ...
Avatar Atakan'ın paylaşımı ile ortaya çıktı! Survivor'ın 2 eski yıldızı bakın nerede karşılaştı
Ayrılık haberleriyle gündeme gelen Hadise eski imajına geri döndü!
Aleyna Kalaycıoğlu paylaştı: Gerçek dost
Saruhan Hünel: BAŞARILI BİR İŞTE OLMAKTAN KEYİF ALDIM