hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı? Açıklama geldi: Denedim ama olmadı…

    İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı Açıklama geldi: Denedim ama olmadı…
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaraylı taraftarların sevgilisi Süper Lig’in gol kralı İcardi’nin Wanda Nara ile ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılmış ve ikili şimdiye kadar sessizliğini korumuştu. Daha önce de çift sorunlar yaşasa da ikili yeniden bir araya gelerek evliliklerine şans vermişti. Bu kez Wanda Nara’nın Amerika TV’ye yaptığı açıklamalar iddiaları doğruladı. Peki, İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’da geçtiğimiz sezon attığı gollerle Süper Lig’de gol kralı olan Mauro İcardi özel hayatında kötü günler geçiriyor. Sarı kırmızılı takımın sevilen oyuncusunun eşi Wanda Nara ile ayrılacağına yönelik haberler spor ve magazin basının gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz yıl da benzer bir süreçten geçen çift ilişkilerine ikinci bir şans vermiş ve evliliklerini devam ettirme kararı almışlardı.

    İCARDİ VE WANDA NARA AYRILDI MI?

    Bu kez iddialara yönelik doğrulama açıklaması Wanda Nara’dan geldi. İcardi’yi sosyal medya hesabından da takipten çıkan Wanda Nara Amerika TV’ye yaptığı açıklamada “Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.” ifadelerini kullandı.

    Wanda Nara'nın İcardi'yi takipten çıkarmasına rağmen İcardi'nin ise Wanda Nara'yı takip etmeye devam etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

    İcardi ve Wanda Nara ayrıldı mı Açıklama geldi: Denedim ama olmadı…

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow