Hülya Avşar beyaz bikinisiyle sörf yaptı
Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
Haberin Devamı
/

Hülya Avşar hem sivri dilli oluşu hem de özel hayatıyla her zaman dikkatleri çekmeyi başarıyor.
/

Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Hülya Avşar, yine sosyal medyayı kasıp kavurdu.
Haberin Devamı
/

Yılların güzelliğinden hiçbir şey eksiltemediği isimlerden olan Hülya Avşar, Geçtiğimiz haftalarda bikinili paylaşımıyla tatil sezonunu açtığını ilan etmişti.
/

Şimdi ise Hülya Avşar, sört tahtasının üzerinde verdiği pozla sevenlerinin karşısına çıktı.Hülya Avşar’ın paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. 59 yaşındaki Hülya Avşar, tatilden karelerini "Su çok güzel" notuyla paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

İşte Hülya Avşar'ın sosyal medya sayfasından paylaştığı o kare...