hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hicran Emre karakteri kimdir? Hicran Emre gerçek adı nedir? Berk Bakioğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Hicran Emre karakteri kimdir Hicran Emre gerçek adı nedir Berk Bakioğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    KANAL D’de yayınlanan Hicran dizisinde Emre karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. , Hicran dizisinin karakter kadrosunda yer alıyor. Peki ama yeni oyuncu Berk Bakioğlu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Berk Bakioğlu, Hicran dizisinin oyuncu kadrosunda Emre karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Emre'ye hayat veren Berk Bakioğlu hangi dizilerde oynadı?   

    Hicran Emre kimdir?

    Melek’in babası.. Zengin bir ailenin tek  varisidir Emre. Karısının ölümünden sonra suskunluğa bürünen kızı Melek’in durumu yüzünden hayata küsmüş, insanlara karşı duvarlı, katı, sert bir adam olmuştur. Yüzü hiç gülmez.. Ama Hicran’ın hayatlarına girişiyle Melek gibi onun da hayatı değişecek, ikisi de yeniden gülmeye başlayacaklardır.
     

    Berk Bakioğlu kimdir?

    Dizi oyuncusu. 1999, İstanbul doğumlu. 1.88 boyunda 74 kg. Selin Boronkay Ajansın oyuncusudur. Tiyatro eğitimi almıştır. Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar’ın dikkatini çekerek, 2019’da ekranlara gelen  Sevdim Seni Bir Kere dizisinin erkek başrol oyuncusu olmaya hak kazanmış, Yağız karakterini canlandırmıştır. İngilizce ve Lazca bilmekte, basket ve yüzme sporlarıyla ilgilenmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Berk Bakioğlu, ilk kez 2019’da Sevdim Seni Bir Kere dizisinde rolaldı.2020’de oynadığı TRT dizisi Acemi Anneler’de Kemal karakterini canlandırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow