hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hicran dizisi Aliye karakteri kimdir? Melda Arat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Hicran dizisi Aliye karakteri kimdir Melda Arat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    KANAL D’de yayınlanan Hicran dizisinde Aliye karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Aliye, Hicran dizisinin karakter kadrosunda yer alıyor. Peki ama yeni oyuncu Melda Arat kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Melda Arat, Hicran dizisinin oyuncu kadrosunda Aliye karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Aliye'ye hayat veren Melda Arat hangi dizilerde oynadı?   

    Hicran Aliye kimdir? 

    Melek’in anneannesi.. Zeki, güzel ve kurnaz bir kadındır. Rahat ve lüks içinde yaşamayı gösterişi sever. Sahip olduklarını kaybetmemek için her yolu denemekten çekinmeyen bencil bir kadındır.  
     

    Melda Arat kimdir?

     

    Yıldız Teknik Üniversitesi Restorasyon Bölümü ile Mimar Sinan Üniversitesi Matematik Bölümü'nü bitirdi. Tv ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Atv ile TRT 1 kanallarında bir dönem yayınlanan Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı Avukat Selcan Atak karakteriyle tanındı.

    Bu dizinin bitmesinin ardından yine Tv dizilerinde yan rollerde yer aldı. Ayrıca 2000 yapımı sinema filmleri Abuzer Kadayıf ve Oyunbozan 'da rol aldı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları'nda ilk bölümde intihar eden ve yakın arkadaşlarını ölümünden sonra anlatan Handan karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Arka Sokaklar ve Annem dizilerinde de oynamıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    En son 2013-2015 yılları arasında Küçük Gelin adlı dizide "Zümrüt" karakterini canlandırmıştır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow