hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Her bölüm ağlatan komedi!

    Her bölüm ağlatan komedi
    expand

    "Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programına katılan "Yahşi Cazibe" dizisinin Cazibe’si Aslıhan Gürbüz, "Komedi yapıyoruz ama ben neredeyse her bölüm ağlıyorum” sözleriyle dizinin senaristi Gani Müjde'ye sitem etti.

    CNN Türk'te hafta içi her akşam ekrana gelen "Mesut Yar İle Burada Laf Çok" programına "Yahşi Cazibe" dizisinde Cazibe’yi canlandıran Aslıhan Gürbüz telefonla katıldı. Programa konuk olan dizinin senaristi Gani Müjde, sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz’e övgüler yağdırdı.

    Gürbüz’ün dersine çok iyi çalıştığını söyleyen Gani Müjde, onun Azerbaycan Türkçesi’ni neredeyse ana dili gibi konuştuğunu vurguladı. Aslıhan Gürbüz’ün Azerbaycan’daki röportajları bile Azerbaycan Türkçesi ile verdiğini anlattı.

    Gani Müjde'den esprili cevap

    Gani Müjde ile çok uyumlu çalıştığını belirten Aslıhan Gürbüz, senaryodaki rolüyle ilgili de kendisine sürekli danıştığını söyledi.

    Aslıhan Gürbüz’ün minik de bir sitemi oldu: “Gani Ağabey,  ‘Ağlatmayı sevmiyorum’ diyor. Komedi yapıyoruz ama ben neredeyse her bölüm ağlıyorum.” Usta senarist Gani Müjde ise esprili bir yanıt verdi. “O senin sulu gözlülüğün, biz komedi yazıyoruz, bir bakıyoruz ağlayarak oynuyor. Ne yapalım?” dedi. Gani Müjde, bu esprinin ardından sözlerini şöyle sürdürdü: ”Hayatın içinde dram da var. Komedi de var. Komedi, aynı zamanda ağlatabilen de bir şeydir. O yüzden Aslıhan bu işi çok iyi yapıyor.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow