Hande Soral'ın şaşırtan değişimi

"Dali'nin Kadınları" oyununda ünlü ressam Frida Kahlo'yu canlandıracak olan Hande Soral'ın, fotoğraf çekimleri sırasında usta makyöz Neriman Eröz tarafından gerçekleştirilen adım adım değişimi, görenleri şaşırttı.
Provaları son hızıyla devam eden "Dali'nin Kadınları" oyununun başrol oyuncularından Hande Soral, "Frida Kahlo, zor bir hayat yaşamış ama eserleriyle de döneme damgasını vurmuş, dünyaca ünlü popüler bir kültür ikonu. İlk tiyatro oyunum ve uzun süredir provadayız. Çok heyecanlıyım… Fotoğraf çekimlerindeki benzerliğe ben bile inanamadım" dedi.
Bülent Ersoy'a benzemek için 10 kez ameliyat oldu
Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar'ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan'ın paylaştığı "Dali'nin Kadınları", 13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatro severlerle buluşacak.
Çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılacak olan ve absürt komedi olarak nitelendirilen, aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarının da olduğu oyunda izleyiciler, olağandışı bir yüzleşmeye tanık olacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Afra Saraçoğlu'ndan yeni imaj! Binlerce beğeni aldı
Demet Özdemir, Nisan karakteriyle ilgili ortak noktasını açıkladı
Allan Hakko ve Selin Yağcıoğlu ayrılığı gündemde! Çıkan iddialar ardından açıklama geldi
21 NİSAN BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? Bu akşam Uzak Şehir'de neler olacak? 21 Nisan tv yayın akışı listesi
2017 yılında eşinin vefatıyla sarsılmıştı! İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal artık çocuklarıyla bu evde yaşıyor