Halit Ergenç’ten ''1 milyon dolar zarar etti'' sorusuna yanıt

Oyuncu Halit Ergenç, yeğeni ile ortak kurdukları şirketten dolayı 1 milyon dolar zarar ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Halit Ergenç'in yeğeni Aziz Akgül ile hayata geçirdiği akıllı telefon uygulamasını ilgi görmediği için kapattığı ve 1 milyon dolara yakın zarar ettiği konuşuluyordu. Önceki gün görüntülenen Halit Ergenç iddialara yanıt verdi.
Hürriyet'in haberine göre başarılı oyuncu, “O iddianın aslı yok. Yeğenimle şirket kurduğumuz doğru, bir değil birden fazla uygulama hazırladık. Onlar devam ediyor. 1 milyon dolar gerçekten ciddi para, Allah korusun” dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Survivor Asena Demirbağ elendikten sonra ilk kez konuştu!
Nehir Erdoğan, 16 yıl sonra aynı yerde fotoğraf çektirdi
16 NİSAN YAYIN AKIŞI: Eşref Rüya'da bu hafta neler olacak? Bu akşam televizyonda neler var? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? 16 Nisan tv yayın akışı listesi
Mutluluğu kısa sürdü! Şeyma Subaşı, model sevgilisinden ayrıldı
Hande Erçel'in yeğeni Mavi operasyon geçirdi! Son sağlık durumunu Gamze Erçel açıkladı