hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı Sinan kimdir? Yankı Ayhan kaç yaşında?

    Güzel Aşklar Diyarı Sinan kimdir Yankı Ayhan kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Güzel Aşklar Diyarı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Sinan karakteri dikkat çekti. Güzel Aşklar Diyarı, Medyapım imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Peki ama Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Sinan karakterine hayat veren Yankı Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yankı Ayhan, Kanal D'de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Sinan karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Sinan kimdir? 

    Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Sinan kimdir? 

    Sinan, Lal'in abisidir. 

    Yankı Ayhan kimdir? 

    Sinema ve dizi film oyuncusu. 2000 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İngilizce ve Fransızca da bilen Yankı Ayhan, Hollanda, Amerika ve İngiltere de oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini kliplerde yer alarak yaşayan Yankı Ayhan 2022 yılından itibaren Quiet Valley, Kronik, Mükemmel Eşleşme gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.


     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow