hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı Gönül kimdir? Meltem Cumbul kaç yaşında?

    Güzel Aşklar Diyarı Gönül kimdir Meltem Cumbul kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Güzel Aşklar Diyarı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Gönül karakteri dikkat çekti. Güzel Aşklar Diyarı, Medyapım imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Peki ama Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Gönül karakterine hayat veren Meltem Cumbul kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meltem Cumbul, Kanal D'de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Gönül karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Gönül kimdir? 

    Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki (Gönül) Meltem Cumbul kimdir? 

    Gönül, Hakim Alaca’nın tek gelinidir. Eşi Tarık yıllar öncesinde vefat edince oğulları Cihangir, Cemal, Arhan ve kızı Alara’yı gözünden bile sakınarak büyütmüştür. Fedakar bir kadındır ve evlatları için birçok şeyi gözünü bile kırpmadan yapabilecek biridir. Aslında özünde iyi bir insan olsa da geçmişte yaşadıkları onu katılaştırmıştır. Düğün gecesi olanlardan dolayı Gönül Deniz’i asla kabullenmeyecek, onu o evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Gönül’ün Eşref’le geçmişte yaşadığı bir aşk hikayesi vardır. Çok gençken ikisi de birbirine aşık olmuş ancak hayat onların kavuşmasına izin vermemiştir. Gönül bu olayla aşk denen duyguyu rafa kaldırmış, aileyi her şeyin önüne koymuştur. Ancak kendi kabul etmese de kalbinin bir yerinde hala Eşref’e duygular beslemektedir.

    Meltem Cumbul kimdir? 

    5 Kasım 1969 İzmir doğumlu olan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirli. 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun olan oyuncu, daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'na okumaya başladı. 1991 yılında üniversiteyi bitiren Cumbul, profesyonel oyunculuk hayatına 1994 yılında Bir Sonbahar Hikayesi filmiyle başladı. Daha sonra Karışık Pizza ve Propaganda filmleriyle kariyerini sürdüren oyuncu asıl çıkışını Yılan Hikayesi dizisiyle gerçekleştirdi.
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow