hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı Cihangir kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında?

    Güzel Aşklar Diyarı Cihangir kimdir Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Güzel Aşklar Diyarı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Cihangir karakteri dikkat çekti. Güzel Aşklar Diyarı, Medyapım imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Peki ama Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Cihangir karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Emre Yıldırım, Kanal D'de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Cihangir karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Cihangir kimdir? 

    Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Cihangir (Özgür Emre Yıldırım) kimdir? 

    30’lu yaşlarındaki Cihangir, önceden bir evlilik geçirmiş, bu evliliğinden ise Hakimcan ismini verdiği sağlıklı bir oğlu olmuştur. Ancak ailecek gittikleri bir seyahat sırasında alkollüyken yaptığı bir hatayla trafik kazasına sebep olan Cihangir, eşinin ölümüne oğlunun ise tekerlekli sandalyeye mahkum olmasına sebep olmuştur. Zaten çok dengeli ve düzgün bir kişiliği olmayan Cihangir bu olayla iyice dağılmış daha da alkole tutunmuş, dibe battıkça da iyice hırslanmıştır. Hakim’in torunları arasında en hırslı ama hırslı olduğu kadar da beceriksiz sayılabilecek biridir Cihangir. En büyük isteği, dedesi Hakim’in ardından tüm işlerin başına geçmektir. En büyük torun olarak da bunun onun hakkı olduğuna inanmaktadır. Ama ne var ki ona verilen işlerin hiçbirini bir türlü başarıyla tamamlayamaz. Kardeşi Cemal, bu taht oyununda onun en ciddi rakibidir. Cihangir, dedesini de bir idolden çok bu yarışta bir düşman olarak görüyordur. Şu an için varlığını tehdit olarak görmediği Arhan ise en büyük rakibi olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Emre Yıldırım, 26 Ekim 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Bakırköy'de başlayan yetenekli genç, Bakırköy Lisesi'nde tamamladığı ortaöğreniminin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almaya başlamıştır. Buradaki eğitimini de tamamladıktan sonra setlere çağırılan genç oyuncunun ilk deneyimi, 2010 yılında yayınlanan 'Al Gülüm Ver Gülüm' dizisi olmuştur. Bu dizinin ardından değişik projelerde yer alan Özgür Emre Yıldırım, 2014 yılında ekrana gelen Karadayı dizisi ile Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor gibi deneyimli oyuncularla aynı projede yer almıştır. Özgür Emre Yıldırım, how TV’de yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Tatar karakterini canlandırdı. Özgür Emre Yıldırım’ın Oynadığı Diziler Yüz Yüze / Tatar / 2017 Çoban Yıldızı / Tarık / 2017 Yıldızlar Şahidim / Kubilay / 2017 Görünen Adam / Ece Dizdar Seslendirmesi / 2017 Fi / Konuk Oyuncu / 2017 Aile İşi / Kudret / 2016 Karadayı /Murat / 2015 Vicdan / Ati / 2013 Otisabi / Barbaros / 2013 Kahireli Palas / 2013 Al Gülüm Ver Gülüm / 2010 Özgür Emre Yıldırım’ın Oynadığı Filmler Lady Winsley / Davut / 2018 Damat Koğuşu / Burhan Küçük / 2017 Arif V 216 / 2017 İkimizin Yerine / Kudret / 2016 Nick Off Duty / Süleyman Seker / 2016 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok / 2016 Takım Mahalle Aşkına / 2015 Eksik / Devrim / 2015 Bir Gece / Batuhan / 2015 Destek Hattı / Toprak / 2014

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow