hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı Belmondo kimdir? Berkan Şal kaç yaşında?

    Güzel Aşklar Diyarı Belmondo kimdir Berkan Şal kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Güzel Aşklar Diyarı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Belmondo karakteri dikkat çekti. Güzel Aşklar Diyarı, Medyapım imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Peki ama Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Belmondo karakterine hayat veren Berkan Şal kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Berkan Şal, Kanal D'de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Belmondo karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Belmondo kimdir? 

    Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Belmondo kimdir? 

    Belmondo, Hakim beyin şoförü ve asistanıdır. 

    Berkan Şal kimdir? 

    Berkan Şal, 1 Ocak 1969 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi’nde Tiyatro ve Oyunculuk eğitimi alan Şal, oyunculuk hayatına 2010 yılında başrolünü Erdal Beşikçioğlu’nun üstlendiği “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi ile başladı. Dizide canlandırdığı ‘Akbaba’ karakteri ile dikkatleri çeken Şal, “Payitaht: Abdülhamid”, “Reaksiyon”, “Biz Bir Dolaşalım”, “46 Yok Olan”, “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” gibi yapımlarda rol aldı.
     


     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow