hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı 4. bölümde yaşananlar! Kanal D'nin sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarı'nda Gönül şoke oldu!

    Güzel Aşklar Diyarı 4. bölümde yaşananlar Kanal Dnin sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarında Gönül şoke oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D'nin sevilen dizisi Güzel Aşklar Diyarı bu akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan'ın başrollerinde yer aldığı dizide Roza'nın Tufan'a silah doğrultması dikkat çekti. Tufan'ın ellerinden kaçmasına sebep olan Roza intikam almaya kararlıdır. İşte Güzel Aşklar Diyarı 4. bölümde yaşananlar!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güzel Aşklar Diyarı dizisinin yayınlanan son bölümü Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölüm özetinde; ''Roza’nın Tufan’a silah doğrultması, Tufan’ın ellerinden kaçmasına sebep olur. '' ifadeleri yer aldı. İşte Güzel Aşklar Diyarı'nda yaşananlar...

    Güzel Aşklar Diyarı 4. bölümde yaşananlar...

    Arhan, Deniz’le aralarındaki buzları eritmek için çok çabaladı. Lal’in evden kaçıp Alaca konağına sığınması Deniz ve Arhan arasında yeni bir gerilim başlattı. Arhan peşinde oldukları kamyoneti bulmak için gittiği yerde büyük bir şok yaşadı. Arhan'ın bütün planları etkilendi. Bu sırada Deniz, kendisine gelen bir teklifle hastanede çalışmak için görüşmeye gitti. Ancak henüz farkında olmasa da yolu hayatını etkileyecek biriyle kesişti. Tüm bunlar yaşanırken Gönül, beklemediği bir anda konağın en büyük sırrını öğrenir.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow