Gizem Özdilli rahat bir nefes aldı: Test sonucum negatif!
Eski model Gizem Özdilli, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kendisini yorgun hissettiği için özel bir klinikte corona virüs testi yaptırdığını söyleyen Özdilli, "Çok şükür test sonucum negatif" dedi.
Haberin Devamı
/

Önceki gün Nişantaşı'ndaki alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Gizem Özdilli, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.
/

Kendisini yorgun hissettiği için özel bir klinikte Covid-19 testi yaptıran eski model, "Covid-19 testi yaptırmak için geldim Nişantaşı'na. Çok şükür test sonucum negatif çıktı. O yüzden rahat bir nefes aldım" dedi.
Haberin Devamı
/

Öte yandan Özdilli, geçtiğimiz aylarda klostrofobi (kapalı alan korkusu) nedeniyle 23 yıldır sinemaya gitmediğini açıklamıştı.
/

48 yaşındaki güzel, konuyla ilgili, "Bu yüzden sinemaya gitmiyorum. En son 1997 yılında 'Titanik' filmini sinemada izlemiştim. Birçok film galasına katıldım ama film başlamadan oradan ayrıldım" demişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı