hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gelin Görümce Solmaz Çiros kiminle nişanlı? Kaynanası stüdyoyu bastı!

    Gelin Görümce Solmaz Çiros kiminle nişanlı Kaynanası stüdyoyu bastı
    expand

    Fatih Ürek'in sunduğu NOW TV'de yayınlanan Gelin Görümce yarışmacıları arasında Solmaz Çiroz da yer alıyor. Solmaz Çiroz programa nişanlı olarak katıldı. Solmaz'ın evliliğine onay vermeyen nişanlısının annesi stüdyoya katıldı ve Solmaz'ın dans etmesini istemedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Solmaz'ın kaynanası ''Saygıyı verirse sevgiyi de görür. Ben seni istemiyorum. Çünkü oğluma uygun değilsin, aileme uygun değilsin. Sen sürekli oynamanın peşindesin, dans etmenin peşindesin. Bir yere götürsem kalkar oynar, rezil olurum.'' dedi.

    Solmaz Çiros kimdir? 

    Solmaz Çiros, 1997 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Roman kökenli dansçı, şarkıcı ve televizyon ünlüsüdür. Özellikle 2016 yılında katıldığı "Evleneceksen Gel" adlı izdivaç programıyla geniş kitlelerce tanındı. Bu programdaki dansları ve enerjik kişiliği ile dikkat çekti.

    Ayrıca, "Aşk-ı Roman" adlı diziyle televizyon ekranlarında boy gösterdi ve müzik kariyerine de adım attı. Kendi şarkıları arasında "Aşkımız Buraya Kadar" ve "Asalet Gaydası" gibi parçalar bulunuyor.

    Solmaz Çiros, son dönemlerde sosyal medyada, televizyon programlarında da yer almaktadır. Özellikle dans ve şarkı performansları ile öne çıkmaktadır​.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow