Romantik anlar! GÜNBATIMININ KEYFİNİ ÇIKARDILAR
2002 Kainat Güzeli Azra Akın ve 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Atakan Koru, çocuklarıyla birlikte Bodrum Ortakent'e gitti. Ünlü çiftin romantik anları objektiflere yansıdı.
Haberin Devamı
/

2002'de 'Dünya Güzeli' ünvanını alan Azra Akın, 2017'de Atakan Koru ile hayatını birleştirmişti. 2018'de oğlu Demir'i kucağına almıştı. Ünlü isim geçtiğimiz Nisan ayında ise ikinci çocuğu Arya'yı dünyaya getirmişti.
/

Azra Akın; "Çocuğumu yalnız başıma büyütmek istiyorum. Demir'de de bu böyle olmuştu.
Haberin Devamı
/

Eşimin ailesi ve benim ailem bize biraz uzak olduğu için onlardan yardım almamız zor olacak ama bir yardımcımız tabii ki olacak" şeklinde konuşmuştu.
/

Ünlü isim önceki gün Ortakent'de bir plajda görüntülendi. Oğulları Demir'e simit alan Azra Akın ve Atakan Koru çifti daha sonra bir süre gün batımını izledi. Romantik anlar yaşayan ünlü çift birbirlerini öperek anın tadını çıkardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı