Paris 2024 Olimpiyatları'nda sahne alan Lady Gaga sosyal medyayı salladı! 'İzleyenler uzun yıllar unutamayacak'
Seslendirdiği Bloody Mary, Poker Face, Bad Romance, Always Remember Us This Way gibi parçalarla 7’den 70’e birçok kişinin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Lady Gaga, Paris 2024 Olimpiyatları açılış töreninde sahne aldı. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarda "Büyüleyici", "İzleyenler uzun yıllar unutamayacak" gibi yorumlarda bulunarak ünlü sanatçının sahne şovunu çok beğendiklerini dile getirdi.
Haberin Devamı
/

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları açılış töreni yoğun ilgi gördü. Fransa bayrağını temsil eden görsel sunum seyircileri büyüledi. Törende Cezayir asıllı Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın da yer aldığı bir kısa film yayınlandı.
/

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach kameralara el salladı. Fakat organizasyona ABD'li dünyaca ünlü pop yıldızı Lady Gaga damga vurdu.
Haberin Devamı
/

İzleyenlerin uzun yıllar unutamayacağı bir performans sergileyen Lady Gaga sosyal medyada gündem oldu.