Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı! Seren Serengil'den cenazeye katılan Gülben Ergen'e sert sözler: HER OLAYDAN ROL ÇALIYOR
90'lı yıllarda büyük bir çıkış yakalayan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul'da sahne aldığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Arolat'ın ani ölümü, hem ailesini hem de hayranlarını büyük bir yasa boğdu. Vefatından kısa bir süre önce Instagram'da yaptığı paylaşımlar hala dururken, sosyal medyada hayranları "Adamcağızın paylaşımları bile duruyor" yorumlarıyla üzüntülerini dile getirdi. Metin Arolat için dün Teşvikiye Camisi'nde bir cenaze töreni düzenlenmişti. Tören sırasında göz yaşlarına hakim olamayan Gülben Ergen, şarkıcı Seren Serengil'in sert eleştirilerine maruz kaldı.
Haberin Devamı
/

Kadıköy'de sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52) için dün Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
/

Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, yapımcı İzzet Öz, oyuncu Barış Kılıç, Bekir Aksoy, Nilgün Belgün, Onur Büyüktopçu, modacı Hakan Akkaya, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Haberin Devamı
/

Yakın dostu Metin Arolat'ı son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğulan ve kendine hakim olamayan Ergen'e araları gergin olan Serengil'den sert sözler geldi.
/

Gülben Ergen'in ağladığı videonun altına "Allah'ım bunun her olaydan rol çalmaları... Sanki her gün görüşüyor, yakını gibi. Orada yapma bari ya!" yorumunda bulunan Seren Serengil'e sosyal medyadan eleştiri yağdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Serengil'in bu yorumu ile 'yetti artık' diyen sosyal medya kullanıcılarından: 'Sus artık, biz bile ağladık. Kadın yakın dostu, şaka gibisin', 'Her şeyden kendine pay çıkarmaya çalışma Seren', 'Bu kadar nefret normal değil', 'Seren'de Gülben travması var', 'Saldırmak için yer aramayın' gibi yorumlar geldi.