hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MASTERCHEF 5. VE 6. ELEME ADAYI 27 EYLÜL 2024: MasterChef eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım, kim kazandı?

    MASTERCHEF 5. VE 6. ELEME ADAYI 27 EYLÜL 2024: MasterChef eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım, kim kazandı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayının kimler olduğu programın bugünkü (27 Eylül 2024 Cuma) bölümünü kaçıran vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada pota giren isimleri öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 27 Eylül 2024 MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım, kim kazandı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MasterChef eleme adayları merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada haftanın ilk 4 eleme adayı Bera, Kaan, Semih ve Erim olmuştu. Birçok kişi internette "27 Eylül 2024 MasterChef eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 27 Eylül 2024 Cuma gecesi MasterChef'te yaşananlar...

    MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Masterchef'te dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. 

    MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Mavi takım yarışmacıları tekrar tezgah başına geçti. Alper bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

    MASTERCHEF'TE 5. VE 6. ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

    MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

    Alper, haftanın 5. eleme adayı olarak Hakan'ın adını verdi. Mavi takım yarışmacıları arasında yapılan oylama sonucunda ise Akın 6. eleme adayı oldu.

    MASTERCHEF'TE HAFTANIN ELEME ADAYLARI

    - Bera,

    - Kaan,

    - Semih,

    - Erim,

    - Hakan,

    - Akın.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow