Hollywood'un ünlü yıldızı Brad Pitt'e kızından büyük darbe! Mahkemeye başvurmuştu, gazeteye de ilan verdi
2016 yılında Angelina Jolie olan birlikteliği sürpriz bir şekilde biten ünlü oyuncu Brad Pitt'e bir darbe de kızı Shlioh'dan geldi. Zahara ve Vivienne gibi babaasının soyadını kullanmak istemeyen genç kız mahkemeye başvurmuştu. Shlioh şimdi de gazeteye ilan verdi.

2016 yılında sona eren Angelina Jolie - Brad Pitt aşkı büyük yankı uyandırmıştı. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne adında 6 çocukları olan Angelina Jolie ve Brad Pitt, kanlı bıçaklı oldu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evlatlık kızı Zahara "Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya'dan geldim" açıklamasında bulunmuştu. Öz kızları Vivienne'in ise babasının soyadı Pitt'i kullanmaktan vazgeçtiği ortaya çıkmıştı.
Brad Pitt'in diğer biyolojik kızı Shiloh da harekete geçti. TMZ'de yer alan habere göre haziran ayında 18'inci yaşına giren Shiloh Jolie-Pitt, babasının soyadını yasal olarak sildirmek için mahkemeye başvurmuştu. Genç kız, Los Angeles Times gazetesine verdiği ilanın ardından sosyal medyada gündem oldu.

Bahsi geçen ilan mahkemenin isim değişikliği sürecinde uygulanması zorunlu olan prosedürlerden. İlanda soyadından Pitt'i çıkardığını duyuran Shlioh'nun, adını Shiloh Nouvel Jolie olarak değiştirmek istediği gün yüzüne çıktı.