Hande Ataizi güzellik sırrını açıkladı: Bu dizideki 'taş' benim
Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolüyle seyirci karşısına çıkan Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
Haberin Devamı
/

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Her şey yolunda. Bayram da neşeli geçti. Bazı görüşmelerim vardı, onları halletmeye geldim” dedi.
/

Ataizi, “Güzelliğinizi neye borçlusunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Çok teşekkür ederim iltifatınız için. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bunun yanı sıra düzenli olarak kolajen kullanıyorum. Jennifer Aniston’un bir röportajına denk gelmiştim, o röportajdan çok etkilendim.
Haberin Devamı
/

Kolajen kullanmaya karar verme hikâyem bu şekilde gerçekleşti. Demem o ki; güzel yaş almanın en önemli sırları sağlıklı beslenme, düzenli spor ve kolajen desteği.”
/

Oyuncu, canlandırdığı ‘Süreyya’ karakteri hakkında da şunları söyledi: “Büyük keyif alarak canlandırdığım bir karakter. Sokakta güzel tepkiler alıyorum, bu da beni daha çok motive ediyor. İzleyiciler beni dizinin ‘taş’ı ilan etmiş, incelemelerini okudukça çok mutlu oldum.”