Filtreli pozu çok konuşuldu! PLAJDA FİLTRESİZ GÖRÜNTÜLENDİ
Bir süredir müzisyen Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel, Çeşme'de tatilde. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını paylaşan İzel sosyal medyada çok konuşulmuştu. İzel, önceki gün bir beach'te görüntülendi.
Haberin Devamı
/

Ünlü şarkıcı İzel paylaştığı bir fotoğrafta Serenay Sarıkaya'ya benzetilmesi nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaştığı fotoğrafa yalnızca ince ve basit bir filtre uygulandığını vurgulayan ünlü isim açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:
/

"Ve bir benzetme daha. Bu sefer de güzeller güzeli Serenay Sarıkaya'ya benzetmişsiniz. Bu beni tabi ki mutlu eder."
Haberin Devamı
/

"Sürekli benden oldukça genç güzel birilerine benzetmeniz, ne kadar hoş olsa da. Hiç kendi gençliğime benzediğimi düşünmediniz mi???"
/

"NOT: Bu arada ne kadar inanmasanız da bu fotoğrafta photoshop hiç yok, sadece cildim için çok ince ve basit bir filtre var. Herkese güzel günler, sevgiler."
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Öte yandan ünlü şarkıcıyı Serenay Sarıkaya'ya benzetenler olduğu kadar "İzel nerede?", "Bu kim yahu?" şeklinde yorumlar da yapılmıştı. Sevgilisi Hakan Verbiç’le Çeşme’de tatil yapan İzel, önceki gün bir beach'te görüntülendi. Bu kez filtresiz haliyle objektife takılan İzel, uzun süre arkadaşı Nihat Odabaşı’yla sohbet etti.
/