Ferdi Tayfur'un küs olduğu kızından açıklama! Tuğçe Tayfur 'Soyadı' davası!
Bu akşam vefat eden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un kızıyla ilgili haberler de magazin basınında gündem olmuştu. Soyadı kriziyle başlayan dava sosyal medyaya taşınmıştı. Ferdi Tayfur kızının 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı dava açmıştı. Kızı Tuğçe Aydın Tayfur ise sosyal medyadan veryansın etmişti. Son olarak Tuğçe Tayfur babasının hastaneye kaldırıldığında sosyal medyadan açıklama yapmıştı.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Ferdi Tayfurun küs olduğu kızından açıklama Tuğçe Tayfur Soyadı davası](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6776cb30d265d4897a077856.jpg)
Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Aydın'ın 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı açtığı davada mahkemeden çıkan kararı duyurdu. Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasında sular ameliyat gününe kadar devam etti.
/
![Ferdi Tayfurun küs olduğu kızından açıklama Tuğçe Tayfur Soyadı davası](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6776cb2fd265d4897a077852.jpg)
Usta şarkıcı, kızının "Tayfur" soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Tuğçe Tayfur ise "Sen ve senin yanındakilerin istedikleri olmayacak ve ben çocuklarımın rızkını size yedirmeyeceğim" diyerek sert bir yanıt vermişti.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Ferdi Tayfurun küs olduğu kızından açıklama Tuğçe Tayfur Soyadı davası](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6776cb2ed265d4897a077850.jpg)
Mahkemeden gelen yanıtı Ferdi Tayfur'un avukatı şu şekilde duyurmuştu: "Açmış olduğumuz 'Tuğçe Tayfur Store' markasına ilişkin marka hükümsüzlüğü davamızda yerel mahkemenin 15/10/2024 tarihli ara kararı uyarınca ilgili markanın 3'üncü şahıslara devir ve temlikinin ihtiyati tedbiren önlenmesine karar verilmiştir. İş bu davamızın sonucunda alınacak karar ile de söz konusu markaya ait franchising alan şahıs veya şirketlerin de hukuksal olarak etkilenebileceği kuvvetle muhtemel olup kamuoyuna tarafımızca saygılarımız duyurulur."
/
![Ferdi Tayfurun küs olduğu kızından açıklama Tuğçe Tayfur Soyadı davası](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6776cb2fd265d4897a077854.jpg)
Tuğçe Aydın da avukatın paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Aydın, yaptığı paylaşımda, "Avukat bey paylaştığınıza dikkat mi etseniz çünkü benim bayilerime elinizi uzatamayacağınıza karar verilmiş. Biz 4 aylık bebeğimizle her gün işe gelip açılışlara gidip tırnaklarımızla kazıdığımız bu markayı vallahi vermeyeceğiz" dedi.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Ferdi Tayfurun küs olduğu kızından açıklama Tuğçe Tayfur Soyadı davası](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//6776cbbad265d4897a077858.jpg)
Babası ameliyata alındıktan sonra Tuğçe Tayfur şu açıklamayı yapmıştı:Ben 6-7 aydır Ferdi Bey adına verilmiş kararları sizin gibi avukatı aracılığıyla sosyal medyadan öğreniyorum. Buna şu an rahatsızlığı da dahil. Necla Hanım ne kadar bir şeyleri kenara bırakıp öğrenmeye çalışsa da herhangi bir cevap alamamıştır. O yüzden siz ne biliyorsanız biz de onu biliyoruz. Allah nerede sağlık bekleyen, şifa bekleyen birileri varsa yardımcısı olsun'' açıklamasında bulundu.