Botoks zehirlenmesi yaşamıştı! Hatice yaşadıklarını canlı yayında anlattı
90’lı yılların ünlü şarkıcısı Hatice, açıklamalarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Dişçide botoks yaptırdığını söyleyen Hatice, zehirlenme yaşadığını açıklamıştı. Canlı yayına katılan Hatice, konuşmakta zorluk yaşadı.



TV8'de ekrana gelen Gel Konuşalım programına konuşan şarkıcı Hatice yaşadıklarını anlattı. Dava açmayacağını söyleyen ve konuşmakta zorlanan Hatice şu ifadeleri kullandı: Benim diş sıkma problemim var. Ben bunu ilk defa yaptırmıyorum, yıllardır yaptırıyorum. Diş plağını da denedim. Bu kadar senedir hiçbir şey yaşamadım. Ben hep estetik merkezlerinde yaptırdım. İlk defa dişçi de yaptırdım. İki gün sonra yürüyüş yapacağım, dermansızlık, kollarımı hissedemiyorum. Üçüncü dördüncü gün çiğnemede acayiplik. Olağandışı bir şey yaşıyorum.

Bugün itibarıyla 4.5 hafta oldu. İnanılmaz derecede sahte botoks varmış. Bir ürün var, sahte botoks verebiliyorlar. İlk iki gün dişim titriyordu. Güzellik adına bazı şeyleri paydos ettim ben. Tabii ki botoks yaptıracağım ama bildiğim her zamanki yerde.
CANLI YAYINDA SEVGİLİSİNİ ARADI
Hatice, canlı yayında sevgilisi Ali Kemal Sarı'yı aradı. Sevgilsiiyle birlikte neden fotoğraf paylaşmadıklarını açıklayan Hatice, nazara inandığını belirtti. Öte yandan Ali Kemal Sarı da evlenmek istediğini dile getirdi.
