Bolu'daki yangın faciasında arkadaşlarını kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarını tutamadı!
Bolu Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel’de çıkan yangında ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal’ın da yakın arkadaşı, ailesiyle birlikte yaşamını yitirdi. Büyük üzüntü yaşayan Topal, Yemekteyiz programının dün yayınlanan bölümünde gözyaşlarına boğuldu. Yaşadığı acıyı dile getiren ünlü sunucu, takipçilerinden ve sevenlerinden taziye mesajları aldı.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Boludaki yangın faciasında arkadaşlarını kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarını tutamadı](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//67ac2d5d5f15baab71bb4849.jpg)
Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'den gelen yangın haberi Türkiye'yi yasa boğmuştu. Faciada 78 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler arasında ise oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın da arkadaşı ailesiyle birlikte yer alıyordu. Ünlü oyuncu Zuhal Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının sınıf arkadaşı ve ailesini kaybettiğini söylemişti.
/
![Boludaki yangın faciasında arkadaşlarını kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarını tutamadı](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//67ac2d5d5f15baab71bb4847.jpg)
Instagram hesabından kızı ve arkadaşıyla fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadeleri kullanmıştı:
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
/
![Boludaki yangın faciasında arkadaşlarını kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarını tutamadı](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//67ac2d5d5f15baab71bb4845.jpg)
"Ah pırlanta kalpli Elifçim, ah dünya tatlısı çocuğum; canın ağabeyini, yaşam sevinci dolu anneciğin Ebrucuğumuzu ve yetmiş üç canı daha hayattan koparan, sorumsuz, vicdansız, merhametsiz insan müsveddelerinin Rabbim hem bu dünyada hem ahirette cezalarını versin. Allah'ım yakınlarını kaybeden herkese bu tarifsiz acıya dayanma gücü versin. Cennette huzur içinde uyuyun. Ey suçu birbirine atmaya çalışan bu facianın sorumluları; derhal en ağır cezaları almanız temennisiyle! Hepimizin başı sağ olsun.''
/
![Boludaki yangın faciasında arkadaşlarını kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarını tutamadı](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/0x555//67ac2d5d5f15baab71bb4843.jpg)
Topal konuyla ilgili sunduğu programda gözyaşlarını tutamadı. Ünlü isim, 'Kartalkaya'da büyük bir facia yaşandı. Birçok aileye ateş düştü. Ben de çok sevdiğim dostlarımı ve çocuklarını kaybettim. Yakınlarını kaybeden herkese dayanma gücü diliyorum. Ölüm Allah'tan evet hepimiz bir gün öleceğiz ama insanların ihmalleri yüzünden bu ülkede çok can gitti, gitmeye de devam ediyor. Şu saatten sonra bu tür faciaların yaşanmaması için ben herkesten sorumluluklarını alıp eğer o sorumluluklarını yerine getirmeyenler varsa görevlerinden istifa etmelerini sorumluların da bu ihmallerinden dolayı en ağır cezayı almalarını istiyorum.' şeklinde konuştu.