Alperen Duymaz'ın kişisel bilgileri çalındı! Tam 14 sipariş verildi
Başarılı oyuncu Alperen Duymaz'ın kişisel bilgileri çalındı. Kendisi adına bir yemek uygulamasından 14 kez yemek siparişi verildiğini öğrenen oyuncu şikayetçi oldu.
Haberin Devamı
/

Çukur, Çarpışma, Zemheri, Son Yaz ve EGO gibi yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren Alperen Duymaz, özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim son olarak talihsiz bir olayla adından söz ettirdi.
/

32 yaşındaki yakışıklı oyuncu 2020 yılında öğretmen Kübra Duymaz ile nikah masasına oturdu.
Haberin Devamı
/

Evliliklerini gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz aylarda ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Eşinin doğum esnasında tek bırakmayan Alperen Duymaz'ın bir oğlu dünyaya geldi. Çift, bebeklerine 'Gün' adını verdi.
/

Hürriyet'ten Ayşegül Usta'nın haberine göre, Alperen Duymaz'ın kişisel bilgileri ele geçirildi. Oyuncu, kendisi adına 14 kez yemek siparişi veren şüphelilerin cezalandırılması için suç duyurusunda bulundu. Kimlikleri belirlenen şüpheliler hakkında kamu davası açılması talep edildi.