hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fulya Zenginer'den 'bakıcı' itirafı! 'BEN BU KONUDA PİMPİRİKLİYİM'

    Fulya Zenginerden bakıcı itirafı BEN BU KONUDA PİMPİRİKLİYİM
    expand

    Fulya Zenginer, önceki akşam Etiler'deki bir etkinliğe katıldı. 'İki Aile', 'Seni Seven Ölsün', 'Ölümüne Aşk' gibi projelerde gösterdiği performansla hafızalara kazınan Zenginer, muhabirlerle sohbet ettiği sırada bakıcı konusunda pimpirikli olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile 2019'da nikâh masasına oturan Fulya Zenginer, 2022 yılında Milan adını verdikleri oğlunu kucağına almış, lk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.
     
    'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan isim, şimdilerde oyunculuğun yanında sosyal medya fenomenliği de yapıyor.

     

    Fulya Zenginer, önceki akşam Etiler'deki bir etkinliğe katıldı. Zenginer, gazetecilerin oğlu Milan'ı sormasıyla "Ben bu sıralar hep oğlum ile ilgileniyorum. Hayatımda oğlumdan sonra her şey değişti. Kendimi 10. sıraya falan aldım. Onun geleceğini düşünüp duruyoruz. Müziğe yetenekli şu an biraz da dedesinden dolayı şimdilerde futbola acayip hevesli. Kayınpederim oynamış eskiden ondan yetenek geçmiş sanırım" dedi.

     

    Oyuncu, "Bakıcı ister misiniz?" sorusuna ise, "Ben bakıcısız bakıyorum oğluma. Banyo yaparken bile yanımda duruyor. Bakıcı olmamasının sebebi güven, ben daha iyi yapıyorum bu konuda pimpirikliyim." diye yanıt verdi.

     

    Oyuncu Fulya Zenginer, günümüz projelerinin birbirine benzemesi hakkında ise, "Artık her iş ısmarlama gibi oluyor. Zincirleme düzelmesi gereken bir şey var. İyi oyuncu yerine yüksek takipçili ünlüleri seçme durumu bayağıdır vardı. Çok iyi oyuncuları eskiden görüyorduk sık sık ekranda ama artık onlar da senaryonun zayıflığından kaynaklı çok seçici olabiliyorlar" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow