Fulya Zenginer tepkisini böyle dile getirdi

Margot Robbie, Ryan Gosling ve ve Emma Mackey'in başrolünde yer aldığı, gişe rekorları kıran 'Barbie' filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. 'Küçük Kadınlar' dizisindeki rolü ile şöhret kazanan Fulya Zenginer, sosyal medyada da çok konuşulan akım hakkında tepkisini dile getirdi.
Fulya Zenginer, önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren ve oğlu Milan ile Watergarden İstanbul’da görüntülendi. Yeni sezon çekimleri başlayacağı için tatili bitirip İstanbul’a döndüklerini belirten oyuncu, “Havalar biraz serinleyince kendimizi dışarı attık. Küçük bir alışveriş sonrası yemek yiyeceğiz" dedi.
Son günlerde dünyanın gündeminde olan ‘Barbie’ akımı hakkındaki soruya Zenginer, “Sosyal medyada, sokakta her yerde Barbie! Artık pembe kombinli insanları görmekten yoruldum. Her şeyi çok hızlı tüketiyoruz. Ne diyeyim, herkese mutluluklar dilerim. Ben sadeliğe önem veriyorum” şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya gelen oğlu Milan hakkında yöneltilen sorular üzerine ünlü oyuncu, “Oğlumuzla geçen her saniye benim için en kıymetli zaman. Onun büyüdüğünü görmek, onunla zaman geçirmek benim bütün stresimi, yorgunluğumu alıp götürüyor” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ KAZA GEÇİRDİ! Serkan Seki'nin sağlık durumu nasıl? Ünlü isim böyle duyurdu: 'Kritik aşamayı...'
SANDIK KOKUSU'NDA BAŞLAYAN AŞK SONA ERDİ! Nesrin Cavadzade ve Pamir Pekin ayrıldı
Kerem Bürsin'in yeni imajı büyük yankı uyandırdı!
Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan paylaşım: Üstsüz denize girdi!
Pınar Deniz'den sürpriz karar