hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge, Çeşme'de!

    Filenin Sultanlarından Gizem Örge, Çeşmede
    expand

    A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek, şampiyon oldu. Bu gurur tüm ülkeyi sevince boğarken, Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge; Çeşme'de kısa bir tatilin tadını çıkardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milletler Ligi şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaştı. Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan final mücadelesinde rakibini 25-27, 25-21, 22-25, 25-22 ve 15-13'lük setlerle 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyon tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

    Filenin Sultanları bu zaferle rakibinden 2019'un rövanşını da aldı. 4 yıl önce Sırbistan'a finalde kaybeden Milliler, bu kez kupaya kavuştu.

     

    Takımın liberosu Gizem Örge maç sonunda duygusal açıklamalarda bulundu:

    O kadar fazla duygu var ki şu an. Arkamda gördüğünüz ekiple ve burada görünmeyen bu ekibin bir parçası herkesle bir gurur duyuyorum. Sponsorlarımız, federasyonumuz bize inanan herkesle gurur duyuyorum.

    "Ben olmadığımda bu takım ne zaman başarı kazansa, babam ağlayarak beni arayıp 'Gururluyuz kızım, kazandık. Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' derdi. Baba buradayım bugün! Türkiye tarih yazarken buradayım! O yüzden çok mutluyum. Duygularımı anlatabileceğim bir kelime yok. Herkese çok teşekkür ediyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge (30), son olarak şampiyonluk sonrası Çeşme'deki ünlü bir plajda objektiflere takıldı. Annesi ve arkadaşları ile beraber kısa tatilin keyfini çıkaran Örge, kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallayarak; bütün gün locada oturdu.

    Şampiyonluğun 'Gizem'i olan, Giovanni Guidetti ile problem yaşadıktan sonra Milli Takım’dan birkaç yıl uzak kalan Örge; ilerleyen saatlerde denize girmeden plajdan ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow