Fatih Bulut yüzde 40 duymuyor, nota bilmiyor!

'Çok Sevdim Yalan Oldu' klibi internette izlenme rekorları kıran Fatih Bulut, 'Sorgu Odası' için verdiği röportajda aslında nota bilgisi olmadığını, hatta yüzde 40 işitme kaybı yaşadığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Önceki gün Ertem Şener’in BiPlay TV’deki programına konuk olan Fatih Bulut, "İki yaşındayken geçirdiğim bir hastalık nedeniyle yüzde 40 işitme kaybım var. Nota da bilmem, notasız okurum şarkıları” dedi ve ekledi: Yakında 4 yeni şarkım çıkacak. Sevenlerim yine buna benzer bir eser istiyor, o da hazır; adı ‘Sultan Süleyman’ olacak.
'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısının İrem Sak’ın yaptığı paylaşımla patladığını hatırlatan Fatih Bulut, sürpriz bir işbirliğinden de söz etti: Kendisiyle sanal alemde bir ön görüşmemiz oldu, ikinci klipte oynaması için teklifte bulunduk.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ KAZA GEÇİRDİ! Serkan Seki'nin sağlık durumu nasıl? Ünlü isim böyle duyurdu: 'Kritik aşamayı...'
SANDIK KOKUSU'NDA BAŞLAYAN AŞK SONA ERDİ! Nesrin Cavadzade ve Pamir Pekin ayrıldı
Kerem Bürsin'in yeni imajı büyük yankı uyandırdı!
Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan paylaşım: Üstsüz denize girdi!
Pınar Deniz'den sürpriz karar