Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Atasoy, annesi Emel Göksu ve kendisinin de yer alacağı yeni projesinden bahsetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Film yazdığını belirten Fadik Sevin Atasoy, "Uzun bir metraj filmi yazıyorum. Annem ve ben de yer alacağım. Yarısına kadar geldim, 20 Nisan'da teslim edeceğim. Bu şirket hem Türkiye hem de Amerika'da var. Seyircinin keyif alacağı bir karakteri canlandıracağım" dedi.
"Siz ne zaman setlere döneceksiniz?" sorusuna Atasoy, "Biraz daha dinlenmek istiyorum. Bu yaz sadece bununla ilgilenirim ve sezonu beklerim. Bayramdan sonra Hollanda'da seminere gideceğim. Bayramda çalışıyorum sonra tatil olacak. Bayramda senaryo yazacağım" yanıtını verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şakir Paşa Ailesi'nin Ayşe'si Nilsu Berfin Aktaş'tan duygulandıran paylaşım: 'YATTIĞIN YER İNCİTMESİN!'
İnci Taneleri'nin Ayça'sı Ülkü Hilal Çiftçi'nin kardeşine bakın! 'MEĞER YILLAR ÖNCE KIVANÇ TATLITUĞ İLE BİRLİKTE OYNAMIŞ!'
17 NİSAN BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? 17 Nisan tv yayın akışı listesi
EŞREF ZİRVEDE ‘TEK’
Aleyna Dalveren'in düğününe İbrahim Tatlıses'te katıldı! Milyon dolarlık altınlar ağızları açık bıraktı