Estetik operasyon geçiren Serap Paköz'ün son hali
'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren ve iyileşme sürecini Instagram hesabından paylaşan ünlü sunucu bandajlarını çıkardı. Kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran Paköz'ün son hali, sosyal medyada gündem oldu.
Haberin Devamı
/

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan sunucu Serap Paköz, geçtiğimiz ay "Benim neyim eksik?" diyerek, soluğu Seda Sayan'ın doktorunda almıştı.
FRANSIZ ASKISI YAPTIRMIŞTI
/

'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdirmişti. Ünlü sunucu, Instagram'dan yayınladığı kare ile son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
Haberin Devamı
/

Paköz, son paylaşımına; "Efendim evlerinize misafir olmaya adım adım yaklaşıyorum. Bütün bu hazırlıklar, makyajlar, fotoğraf çekimleri bunun için. Çok yakında buluşmak üzere. Sevgi ve özlemle" notunu düştü.
/

Ünlü sunucunun operasyon sonrası görüntüsü, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
'PHOTOSHOPSUZ'
/

Öte yandan 55 yaşındaki sunucu, birkaç gün önce de pembe gömleğiyle verdiği pozu, "Photoshopsuz" notuyla paylaşmıştı. (Milliyet)