hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Zeynep kimdir? Zeynep kaç yaşında? İsa ile Zeynep olayı nedir?

    Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Zeynep kimdir Zeynep kaç yaşında İsa ile Zeynep olayı nedir
    expand

    FOX TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya'nın konukları arasında Zeynep ve İsa dikkat çekti. Esra Ezmeci'nin sunduğu programın ilk bölümünde; eşini arayan İsa 'nın konusu gündem oldu. Peki ama Zeynep kimdir, İsa kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında eşini arayan İsa'nın, kendisine ihanet ettiği iddia ettiği eşi Zeynep ile yüzleşmesi canlı yayına damga vurdu. Peki ama Zeynep ve İsa olayı nedir, kimdir?

    Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Zeynep kimdir?

    FOX TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına İsa konuk oldu. Eşinin başka erkeklerle samimi fotoğrafları olduğunu ve 5 aylık bebeğini terk edip gittiğini söyleyen İsa, eşiyle canlı yayında yüzleşti.

    Eşini aldatmadığını ve samimi fotoğrafların varlığını inkar eden Zeynep, programın ihbar hattına gelen fotoğrafların ifşasıyla gergin anlar yaşadı. Esra Ezmeci, Zeynep'i sakinleştirmek için öpse de pek başarılı olamadı.

    Zeynep'in 'O kişi sevgilim değil. O benim samimi arkadaşım' ısrarı üzerine üzerine, İsa'dan olay bir iddia geldi. 'Madem arkadaşı, dudağından öptü... O da mı arkadaşı' demesiyle stüdyo buz kesti.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow