Eski fotoğraflar gün yüzüne çıktı
Koronavirüs sebebiyle evden çıkamayan ünlü isimler eski fotoğraflarını karıştırıp sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. İşte onlardan bazıları...
Haberin Devamı
/

Aşkın Nur Yengi, Instagram’da nostaljik paylaşımlar yapan Şokopop sayfasında yayınlanan bu fotoğrafı kendi sayfasına ekledi.
/

Emel Sayın’ın “Neşe-i Muhabbet” adlı şovunda 1995 yılında çekilmiş fotoğrafta Aşkın Nur Yengi’nin yanı sıra Yeşim Salkım, Serdar Ortaç, Burak Kut, Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu var.
Haberin Devamı
/

Tiyatronun usta ismi Nevra Serezli, yıllar önce Londra'da çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
/

Serezli, fotoğrafın altına "Haldun Dormen'in müzikali Londra'dayız bakın bakalım kimler var kimler" notunu düştü.Fotoğrafta Halit Ergenç'ten Erol Evgin'e kadar çok sayıda ünlü isim var!
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

MFÖ'nin efsane isimlerinde Fuat Güner lise fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
/

Güner, fotoğrafın altına şu notu düştü:"Lise... Saint Joseph... Yıl 1966 nasıl geçti habersiz o güzel yıllarım"
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ünlü oyuncu ve yazar Nilüfer Açıkalın, yıllar önce üniversite okurken kullandığı kimliğinde yer alan fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.
/

Açıkalın, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nde okurken kullandığı öğrenci karnesindeki siyah- beyaz fotoğrafını "Eski defterler arasında bir Nilüfer" mesajıyla paylaştı. Açıkalın'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Yakın arkadaşı Kerem Kabadayı yıllar önce çekildiği bu fotoğrafı paylaşan Tekin, altına şunları yazdı;
/

Alman Lisesi’nin festivalinde çalacağız diye bir arşivleri karıştırdık. Kerem (kabadayı) buldu, çıkardı bunu. 2 gündür bu resme bakıp gülümsüyorum ara ara. Alman Lisesi bahçesindeyiz, lise 3 bitiyor, bir yıl daha var yani mezuniyete, birkaç hafta sonra bir stüdyo kaydına gireceğiz ama bestelerimiz kaybolmasın, ilerde dinletir eşe dosta hava atarız diye. Albüm filan asla yok planlar arasında. İyi de çalmıyoruz üstelik, yani bu yüzümüzdeki öyle biz inanılmaz bir müzik grubuyuz filan ifadesi de değil. Neşe bu. Daha sonra zaman zaman kaybettiğimiz, zaman zaman kaybetmek için de elimizden geleni yaptığımız, sonra ama hep bir şekilde yeniden bulduğumuz neşe aslında. Başka her şeyin bir yan etki olduğunu hatırlatan, oyun oynayan çocukların neşesi. Oyunumuz, ve neşemiz daim olsun.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu televizyoncu Armağan Çağlayan nostalji yaptı.Mor ve Ötesi Grubu’nun solisti Harun Tekin lise yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
/

Hamdi Alkan; Instagram sayfasında geçmişe döndü ve "1985 Yıldız Teknik Üniversitesinde öğrenciyim.." notuyla bu paylaşımı yaptı. Alkan'a çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bazı takipçileri de kazağını beğendiklerini belirtti.