hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ertan Saban kimdir? Yakamoz S245 Umut'u oynuyor! Ertan Saban kaç yaşında, nereli?

    Ertan Saban kimdir Yakamoz S245 Umutu oynuyor Ertan Saban kaç yaşında, nereli
    expand

    Yakamoz S245 dizisinin oyuncuları arasında Ertan Saban da yer aldı. Netflix yapımı dizide Ertan Saban, Umut karakterine hayat veriyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Ecem Uzun, Ece Çeşmioğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizide Ertan Saban da dikkatleri üzerine çekti. Peki ama Ertan Saban kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ertan Saban, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S245'in oyuncu kadrosunda yer aldı. Umut karakterine hayat veren Ertan Saban'ın hayatı ve yaşamı merak ediliyor. Peki ama Ertan Saban kimdir?

    Ertan Saban kimdir?

    1978 Üsküp doğumlu Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra, Makedonya Türk Tiyatrosu'nda sahne aldı. 2003 yılında Türkiye’ye geldikten sonra “Elveda Rumeli”, “Sakarya Fırat”, “Kurtlar Vadisi Pusu” gibi yapımlardaki oyunculuğu ile konuşuldu. Sinemada “Gölgesizler”, “Başka Semtin Çocukları”, “Limonata” gibi birçok ulusal ve uluslararası projede yer aldı. 2022 yılında yayınlanacak “Yakamoz” ve yine dijital bir platformda yayınlanacak “Akif” ile buluşacak. Saban son olarak FOX TV’de yayınlanan “Son Nefesime Kadar” dizisiyle izleyici ile buluştu. Oyuncu Ebru Özkan Saban ile evli ve bir kız çocukları var.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow