Elif Yılmaz ve Batuhan Kör Çeşme'de aşk tatilinde
Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz ile Trabzonsporlu Batuhan Kör’ün aşkı şampiyonluk kutlamalarında ortaya çıkmıştı. Üç aydır beraber olan çift Çeşme’de tatilde. Önceki gün Boheme Beach’te görüntülenen aşıklar plajda ve denizde birbirlerine sarıldılar. Öpmeye doyamadılar. Daha sonra da jet ski’ye bindiler. (Posta)
Haberin Devamı
/

Trabzonspor'da forma giyen Batuhan Kör ile birlikte şampiyonluk kutlamalarına katılmasıyla üç aylık ilişkileri ortaya çıkan Yılmaz, son olarak sevgilisiyle birlikte Çeşme'de yer alan ünlü bir plajda objektiflere takıldı.
/

İkili, denizin ve güneşin tadını çıkarttı. Görüntülendiklerinden habersiz bir şekilde sarılıp, birbirlerini öpmeye doyamayan çift, bir süre yüzdükten sonra jet skiye bindi.
Haberin Devamı
/

Yarım saat jet ski ile dolaşan aşıklar, daha sonra el ele tutuşarak localarına gittiler.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı