Ece Vahapoğlu: Türkiye'de spora önem verenlerin sayısı artıyor

Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, önceki gün DJ Burak Yeter’in müzik performansı eşliğinde ve bir fitness ekipmanı firmasının ev sahipliğinde Maslak’ta gerçekleşen 'Merhaba Türkiye' adlı partiye katıldı.
Aynı zamanda spor eğitmeni olan Ece Vahapoğlu, "Türkiye'de spora önem verenlerin sayısı giderek artıyor. Bunda sosyal medyanın ve bizlerin de etkisi var. Çünkü insanlar ilham alıyor. Pandemi bize evde hareketsiz oturmanın ne kadar sağlıksız olduğunu gösterdi. O yüzden insanlar çok motive, artık hayata yeniden sarılmak istiyorlar. Ben 18 yaşımdan beri düzenli spor yapıyorum" dedi.
Ünlü sunucu, yaz aylarını Bodrum’da geçireceğini belirterek, "19 Mayıs tatili, eşimin de doğum günü. O nedenle eşimin memleketi Cunda’ya gideceğiz. Sonrasında yaz boyunca Bodrum’da olacağız" açıklamasını yaptı.
Vahapoğlu, "Eşinize ne hediye edeceksiniz?" sorusuna, “Biz artık birbirimizin ihtiyacına göre doğum günü hediyesi alıyoruz. Çok fazla sürpriz yapmıyoruz. Karı-koca birbirimize soruyoruz alacağımız hediyeyi” yanıtını verdi.