hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında, nereli
    expand

    Doya Doya Moda 2. sezonu bitti ve All Star sezonu başladı. All Star sezonunda da 7 yarışmacı mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonda başlayan ve bu sezonda da devam eden Doya Doya Moda’nın All Star sezonunda iki sezonun yarışmacılarından isimler var. Peki, Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doya Doya Moda All Star sezonu 15 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Tanıtımları günlerdir ekranlarda dönen Doya Doya Moda All Star’da iki sezonun öne çıkan isimleri yarışacak. Doya Doya Moda All Star'da ikinci sezonunda yarışacak olan Su Baher’in hayatına dair detaylar..

    Doya Doya Moda All Star’da Betül Böçkün, Özde Karacan, Su Baher, Emel Başkan, Ferdanur Başaran, Birben Coşkun, Rümeyse Buyuran mücadele edecek.

    SU BAHER KİMDİR?

    Doğum tarihi: 1999
    Doğum yeri: İran
    Kilosu: 68
    Bedeni: 42 beden
    Gerçek ismi: Sepideh Su Baher

    Aslen İranlı olan Sepideh Su Baher, 21 yaşında ve üniversite öğrencisi. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı. Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katılmıştı. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyen Su Baher, oldukça iddialı bir yarışmacı. Çok genç yaşta çalışmaya başladığını söyleyen ve ailesinden uzakta yaşayan Sepideh Su Baher, aile özlemini anlatırken sık sık duygusal anlar yaşıyor. Bir senedir Türkiye'de yaşayan Su Baher yarışmaya katıldığında 42 beden ve 68 kilo ağırlığında olduğunu söylemişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doya Doya Moda All Star Su Baher kimdir, kaç yaşında, nereli

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow