hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DNA sonucu belli oldu! YALAN DİZİSİ son bölümde yaşananlar! Yalan 12. bölüm full izle bilgileri!

    DNA sonucu belli oldu YALAN DİZİSİ son bölümde yaşananlar Yalan 12. bölüm full izle bilgileri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D'nin sevilen yaz dizisi Yalan'ın son bölümünde heyecan doruktaydı. Berrin DNA testinin sonucuna bakılmasını bir türlü kabul etmedi. Gerçeklerin ortaya çıkacağından korkan Berrin'in panik olması dikkatlerden kaçmadı. Haluk, Duru'dan DNA testinin sonucuna bakmasını istedi ve yeni bölümlerde Duru'nun yapacağı hamleler şimdiden merak uyandırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan’ın yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken; dizinin senaryosunu ise Leyla Uslu Öter kaleme alıyor.

    Yalan dizisi son bölümde yaşananlar:

    Melike kendisini kaçıranın Kadir olduğunu anlayınca şoka uğradı. İkilinin çiftlik evinde mecburi yalnız kalışları, hayatlarının sırrının da ortaya çıkmasına neden oldu. Bu büyük sır, Melike ve Kadir arasındaki ilişkiyi baştan sona değiştirdi. DNA’nın sonucu ortaya çıktı. Kimsenin beklemediği sonuç, en çok Melike’yi sarstı. Melike artık Haluk ve Berrin’e karşı bambaşka bir yol izlemeye karar verdi. Geçmişi öğrenip acılarıyla yüzleşen Haluk, kızını kaybetmemeye yemin ederken, Berrin için artık cehennemin kapılarını açmış gibidir.


    Berrin, Haluk’un hiç beklenmedik hamleleriyle köşeye sıkışırken, her şeyini kaybetmek üzere olduğunu fark etti. Melike’nin adalet arayışı hızlanır ve Cengiz’le aralarındaki gerilim sonunda patlak verir. Yeni bölümlerde Melike ve Cengiz'in gerilimine daha çok şahit olunacak.

    Melike yeni bir hayata adım atmaya karar verirken, iki kızından da vazgeçmeyecektir. Duru, Melike’nin şaşırtıcı teklifi ile karşılaşırken, Melike’nin eski hayatından gelen Tuna ise beklenmedik şekilde herkesin hayatına dokunacaktır. Melike, Yaman’ın yönlendirmesiyle dosyasına eğilirken, Yaman davanın çözülmesi için en beklenmedik hamleyi yapar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow