hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırmızı Oda 29. bölüm tek parça, full izle! Kırmızı Oda Kumru ve Nazlı'ya veda! Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

    Kırmızı Oda 29. bölüm tek parça, full izle Kırmızı Oda Kumru ve Nazlıya veda Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı
    expand

    TV8'de ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisinin 29.yeni bölümü Cuma akşamı yayınlandı. 19 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda dizisi tek parça olarak internete yüklendi. Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kırmızı Oda 29.bölüm özeti ve son bölüm izleme linki detayları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TV8 ekranlarında gerçek bir hayat hikayesinden kesitlerle ekrana gelen Kırmızı Oda son bölüm izle araştırmaları an itibariyle başladı. Cuma akşamları TV8 ekranlarında canlı yayınlanan dizide bu hafta Pınar Deniz’in canlandırdığı Nazlı karakterinin hikayesi sona erdi. Son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Kırmızı Oda 29.son bölüm izleme detayları haberimizde..

    KIRMIZI ODA 29. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

    Kırmızı Oda'ya 23. bölümde Nazlı karakteriyle dahil olan ve kısa zamanda hikayesiyle büyük ilgi çeken Pınar Deniz, 29. bölümde son kez dizide yer aldı. Mutsuz bir evliliği olan ancak eşinden boşanmak istemeyen Nazlı, Doktor Hanım'a başvurarak çocukluğundan bu yana yaşadıklarını anlattı. Eşinden boşanma kararı alan Nazlı, yıllar önce mutlu bir birlikteliği olan Haluk ile yeniden bir ilişkiye başlama kararı aldı.

    KIRMIZI ODA 29. BÖLÜM İZLE

    Kırmızı Oda dizisinin 29. bölümü 19 Mart Cuma günü tv8 ekranlarında yayınlanırken yeni bölüm biter bitmez internete yüklendi.

    KIRMIZI ODA 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

    Kırmızı Oda dizisi 30. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Kırmızı Oda'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Kırmızı Oda 26 Mart 2021 Cuma akşamı TV8'de...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow