hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız dizisi yayın tarihi! Camdaki Kız hangi gün?

    Camdaki Kız ne zaman başlıyor Camdaki Kız dizisi yayın tarihi Camdaki Kız hangi gün
    expand

    Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi için geri sayım başladı. Yayın tarihi olarak 1 Nisan Perşembe akşamı düşünülen dizi ne zaman ekranlarda olacak? Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin ardından Kanal D'de ekrana getirilecek olan Camdaki Kız dizisinin ikinci fragman izleyenlerin beğenisine sunuldu.

    Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

    Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Camdaki Kız dizisi 8 Nisan'da ekrana getirilecek.

    Camdaki Kız 1. 2. ve 3.fragmanı

    Camdaki Kız Konusu

    Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız Gülseren Budayıcıolu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak hazırlanan yapımda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi ve Şerif Erol rol alıyor. Dizide Nalan sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullarda okumuştur. Nalan Türkiye’nin en büyük oteller zincirinde mimar olarak çalışmaktadır. Ancak şirketin sahiplerinden Sedat Koroğlu ile bir anda kendisini evlilik aşamasında bulur. Ancak ikilinin birbirinden sakladıkları karanlık tarafları vardır ve bu karanlık tarafları ikilinin gelecekte en büyük sorunları olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Camdaki Kız oyuncu kadrosu ve karakterleri! 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow