hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Despina Vandi kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Despina Vandi kimdir, kaç yaşında, nereli
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Konser öncesi Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile ilgili talepleri nedeniyle konseri iptal edilen şarkıcı Despina Vandi gündemden düşmüyor. Peki, Despina Vandi kimdir, kaç yaşında ve nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konser öncesi Yunan asıllı şarkıcı Despina Vandi'nin sahnenin arkasında asılı olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının kaldırılmasını talep ettiği öne sürüldü. Türk Eğitim Vakfı'nın çocuklar yararına düzenlediği yardım konserindeki küstah talep reddedilince, şarkıcının sahne almaktan vazgeçtiği iddia edildi.

    DESPİNA VANDİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

    Despina Vandi, Yunan şarkıcı, söz yazarı ve aktrisdir. 22 Temmuz 1969'da Tülay, Almanya'da doğdu, ancak ailesi ile birlikte genç yaşta Yunanistan'a döndü. Gerçek adı Despina Malea'dır.

    Vandi, 1990'ların ortalarında Yunan müzik sahnesinde ün kazandı ve kariyeri boyunca birçok albüm çıkardı. Özellikle pop, laïko ve dance müziği türlerinde çalışmalarıyla tanınır. En bilinen şarkıları arasında "Gia", "Come Along Now" ve "Iparhi Zoi" bulunmaktadır. Müzik kariyerinin yanı sıra, Despina Vandi birçok televizyon programında yer aldı ve oyunculuk yaptı.

    Kariyeri boyunca birçok ödül kazandı ve uluslararası alanda da tanındı. Despina Vandi, Yunanistan'ın en popüler ve etkili sanatçılarından biri olarak bilinir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow