Derya Bedavacı ve kızı deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Murat Bedavacı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı ile birlikte tatile çıktı. Bodrum'u tercih eden anne-kızın keyifli anları kameralara yansıdı.
Derya Bedavacı, geçtiğimiz haziran ayında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser vermişti. Ünlü şarkıcı, 'Dişi Müslüm Gürses' tezahüratlarıyla sahneye çıkmıştı.
Hayranları tarafından 'Dişi Müslüm Gürses' olarak anılmasıyla ilgili konuşan Bedavacı, "Benim için Müslüm Gürses çok önemli. Onu çok seviyorum. Allah rahmet eylesin. Sahnede onun şarkılarını çok okuyorum. Ona benzetilmek benim için büyük onur. Keşke onun yerini tutabilsek ama çok zor. Onun gibisi gelmez. Büyük usta, büyük bir kültür" ifadelerini kullanmıştı.
Bedavacı, arabesk ile rap kıyaslaması hakkında ise "Ruhu olan, hikayesi olan tüm damar şarkıların yorumcusuyum. Bir Müslüm Gürses şarkısını 10 tane alternatif rap şarkısına değişmem. Rapçi değilim, damarcıyım. Duygusu olmayan bir şarkıyı okumam. Şarkının ruhunun olması çok önemli. Bu yüzden arabesk şarkılarını okumayı çok seviyorum" demişti.
Ünlü isim, son olarak Murat Bedavacı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ada Su ile birlikte Bodrum Ortakent'teki Lugga Beach'te objektiflere takıldı.
Anne-kızın turizm cennetindeki keyifli anları kameralara böyle yansırken, ikili gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Aleyna Tilki, dünyaca ünlü isimle takipleşmeye başladı! Sosyal medyada gündem oldu
Alya'dan Cihan'a: Oğlumdan başka kimsem yok
Eşref Rüya'dan duygulandıran tanıtım! Eşref ve Nisan, yetimlerin yüzünü güldürdü
Kanseri yenmişti! Şimal'den duygusal paylaşım: Allah'ım, sen duamı biliyorsun!
Özcan Deniz ailesiyle görüşmeyi kesti! 'Yoruldum, her şey yargıda'