'Demet Akbağ'ın Organize İşler 2'de oynayacağından haberi yok'
İzzet Çapa, “Organize İşler”in devam filminin kadrosunda adı geçen Demet Akbağ'ın filmde rol alacağından haberi olmadığını iddia etti.
Haberin Devamı
/

Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler 2' filmi için hazırlık yaptığı devam filminde milyonların tanıdığı ve sevdiği komedi oyuncularının rol alacağı haberleri çok konuşulmuştu.
/

İzzet Çapa, aralarında Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar gibi isimlerin olduğu konuşulan Organize İşler 2 filminin kadrosuyla ilgili olarak Instagram'da bir iddia öne sürdü.
Haberin Devamı
/

İzzet Çapa, sosyal medya hesabından Demet Akbağ’ın Zafer Algöz ile birlikte oynadığı ve Şubat ayında vizyona girmesi planlanan 'Görevimiz Tatil' filminin fragmanını paylaşarak, Yılmaz Erdoğan'a göndermede bulundu.
/

İzzet Çapa'nın Demet Akbağ'ın filmin kadrosunda olduğundan haberi olmadığını iddia ettiği paylaşımı şöyle:
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

“Düşünmesi bile heyecan verici. İki büyük usta aynı filmde: Demet Akbağ ve Zafer Algöz… Bu arada Organize İşler 2'de Demet Akbağ'ın oynadığını öğrenince açıp arkadaşımı tebrik ettim. Meğer o da haberi gazeteden öğrenmiş. Ortada organize işler var belli ki ama Demet'in bile haberi yok”
/

Konu ile ilgili Demet Akbağ ya da Yılmaz Erdoğan'dan henüz bir yanıt gelmedi.