Demet Akalın'dan bebek isyanı
Demet Akalın Twitter'da paylaştığı dört günlük bebeğin çöp kutusuna atılması üzerine çıkan haberlere isyan etti. Akalın 'Bebeği benim kapıma bırakın' dedi.
İstanbul Küçükçekmece'de çöp poşetinin içinde çöpe bırakılan bebek haberine Demet Akalın isyan etti. Bir çocuk annesi ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bu habere isyan etti.
Demet Akalın, ölüme terk edilen bebek haberinin ardından Twitter'da ;'Allah sizi bildiği gibi yapsın. Yapın bırakın benim kapıma, bırakın ben alırım ay deliriyorum ya.' yazdı.
Demet Akalın Las Vegas’taki saldırıdan kıl payı kurtuldu
Söz konusu haberin detayları ise şöyle:
İstanbul Küçükçekmece'de terk edilen 4 günlük bebeğin, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. AA'nın haberine göre; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında "4 günlük bebeği çöpe attılar" haberinin yer aldığı belirtildi.
Söz konusu bebeğin Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada, tedavisinin ardından bebeğin İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koruma ve bakımına verileceği kaydedildi. Emniyet güçlerinin, olaya sebebiyet verenlerle ilgili titiz bir çalışma yürüttüğü, Bakanlığın da olayla ilgili adli süreci yakından takip edeceği bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hande Yücedağ nasıl öldü? İnci Taneleri'nde Azem büyük sırrı açıkladı: 'O YÜZDEN SUÇU ÜSTLENDİM!'
Medcezir'in Mert'iydi! Taner Ölmez'den şaşırtan itiraf! 'Serenay Sarıkaya ile konuştum'
Bir döneme damga vurmuştu! ‘Vahşi Güzel’ Natalia Oreiro'nun son hali şoke etti!
DENİZ SEKİ SİNİRDEN DELİYE DÖNDÜ! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki 'cezaevi' sahnesi sorulunca bakın nasıl tepki gösterdi
AYŞE BARIM OLAYINDA YENİ GELİŞME! Delilleri karartma iddiasıyla 2 gözaltı: 'Bankaya gidip çuval ve zarfla...'