hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deha Ceylan kimdir? Eylül Ersöz kaç yaşında? 

    Deha Ceylan kimdir Eylül Ersöz kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Deha dizisi yeni bölümleriyle SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Ceylan karakteri dikkat çekti. Deha, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 22 Eylül 2024 tarihinde yayınlanan yönetmenliğini Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Deha dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Eylül Ersöz kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eylül Ersöz, SHOW TV'de yayınlanan Deha dizisinde Ceylan karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Ceylan kimdir? 

    Deha dizisindeki Ceylan kimdir? 

    Devran’ın kız kardeşi. İskender ve Gülce’nin ikizlerinden biridir. Devran’ın en küçük ve tek kız kardeşi Ceylan ailesine, abilerine ve mahalledeki hayatına güçlü bir sevgiyle bağlıdır.

    Eylül Ersöz kimdir? 

    Eylül Ersöz 6 Eylül 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Adıgüzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur, sonrasında oyunculuk eğitimi almıştır.

    Zeliha karakteri ile ilk dizisi "Gülperi"de rol almıştır. 2021 yılında ise "Ada Masalı" dizisinin oyuncu kadrosunda Nehir rolüyle yer almıştır. Özellikle Emin Alper'in "Kurak Günler" filmindeki Pekmez rolüyle büüyk beğeni kazanmıştır.

     


     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow