hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deha Boran kimdir? Çağan Efe Ak kaç yaşında?

    Deha Boran kimdir Çağan Efe Ak kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Deha dizisi yeni bölümleriyle SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Boran karakteri dikkat çekti. Deha, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 22 Eylül 2024 tarihinde yayınlanan yönetmenliğini Umut Aral'ın yaptığı, senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı, aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Deha dizisinde Boran karakterine hayat veren Çağan Efe Ak kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çağan Efe Ak, SHOW TV'de yayınlanan Deha dizisinde Boran karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Boran kimdir? 

    Deha dizisindeki Boran kimdir? 

    Devran’ın erkek kardeşi, Ceylan’ın ikizidir. Zengin bir hayatın hayalini kuran Boran, hiç görmediği babasının zengin dünyasının sunacağı imkanların peşindedir. Tehlikeli bir oyunun içinde, kendi yolunu çizmeye çalışıyor.


    Çağan Efe Ak kimdir? 

    Çağan Efe Ak 6 Haziran 2007 İstanbul doğumlu İlk defa reklam filmleri ile kamera karşısına geçen Çağan Efe Ak daha sonra Bir Gün Bir Çocuk filminde ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı. Ardından Güldüy Güldüy Show Çocuk'ta ve çeşitli filmlerde rol alan Çağan Efe Ak, aynı zamanda seslendirme de yapmıştır. Son olarak ise, 2021-2022 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Tozkoparan İskender dizisinde başrolde oynadı.


     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow