Caner Erkin yoksulluk nafakasını yatırdı
Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin eski eşi Asena Atalay'ın yoksulluk nafakasını ödedi
Haberin Devamı
/

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin hakkında başlatılan icra takibi üzerine eski esi Asena Atalay'a 120 bin TL'lik yoksulluk nafakasını faiziyle ödedi.
/

Asena Atalay, 2 Ocak'ta Şükran Ovalı ile evlenen eski eşi Caner Erkin hakkında icra takibi başlatmıştı.
Haberin Devamı
/

Milli futbolcunun Roma'daki düğününden 3 gün sonra İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvuran Asena, eski eşinin aylık 10 bin TL olan yoksulluk nafakasını 12 aydır ödemediğini ileri sürmüştü.
/

Makaron'da yer alan habere göre; Caner Erkin'in "O paranın bir kısmını elden bir kısmını banka yoluyla ödedim" savunması sonuç vermedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Avukat Beyza Sındıraç'ın takip ettiği nafaka davası Asena'nın lehine sonuçlandı.
/

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin ile ünlü oyuncu Şükran Ovalı Ocak ayında sade bir törenle İtalya'da dünya evine girdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı