hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Camdaki Kız'da büyük kavga! Nalan acı gerçekle yüzleşti

    Camdaki Kızda büyük kavga Nalan acı gerçekle yüzleşti
    expand

    Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümüyle izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 73'üncü bölüm özeti ve 74'üncü bölüm fragmanı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 'Camdaki Kız'ın 6 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 73'üncü bölümünde; Hayri ve Türkan şok içindeyken, çocuklar Nalan’ı görünce çok sevindi. Nalan, gördükleri karşısında tek kelime etmeden uzaklaştı. Hayri, "Her şeyi açıklayacaktım, bir dinle Nalan!" diye yalvarsa da, Nalan dinlemedi. "Sakın bir daha karşıma!" çıkma deyip, arabasına binip oradan hemen ayrıldı.

    Türkan, açıklama bekleyip sorular sorarken Hayri duymazdan gelip çıkıp gitti ve arkadaşıyla buluşup dertleşti. Arkadaşına, "Nalan bunu hiç hak etmedi" deyip durdu.

     

    Cavit, Sedat’ı psikoloğa getirdi. Sedat, çıktıktan sonra çok iyi hissetti. O kadar iyi hissetti ki, Cavit eniştesine defalarca sarıldı. Metin, Hafize’ye Nalan hakkında sorular sordu. Nalan’ı üzenin kim olduğunu öğrenmek istedi. Hafize’nin kulaklarında Feride’nin söyledikleri çınlayınca, Metin’i geçiştirdi.

     

    Muzo, Nalan’ın peşinden gitti, onu sakinleştirmek için başka bir yere götürdü. Muzo olayları ne zaman öğrendiğini, Hayri’nin ailesi hakkında bildiklerini anlattı. Nalan sürekli, "Madem evliymiş, çocukları varmış benden ne istemiş?" diye sordu. Muzo, yardım etmek için konuşmak istedi, onun için yapabileceği bir şey var mı diye sordu. Nalan, geçmişinden bu yana çektiği acıları bir bir sıraladı; Muzo'ya için döktü. "Aşık oldum. Yüzümün güleceğine inanmak istedim. Sanki gülecekmiş gibi" dedi. Yaşadıklarını kadere bağladı ve eve gitmek istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nalan eve geldiğinde Billur o kadar dolmuştu ki, Hayri’ye ağzına geleni saydı. Nalan, Billur’u zorla dinledikten sonra uyumak istediğini söyledi. Hayri eve döndüğünde hüngür hüngür ağladı. Türkan, diğer oda da perişan haldeydi.

     

    Nalan, Hayri’nin aramasıyla uyandı. Nalan cevap vermeyince, Hayri mesaj atarak veda etmek istedi. Nalan yazacağı mesajı yazıp yazıp sildi, en sonunda onunla buluşmaya karar verdi. Türkan, Hayri’nin hazırlanıp çıktığını görünce; "Allah’ım sen bu kadına vicdan, merhamet ver. Bana acımıyorsa kızlarıma acısın" diye dua etti.

    Nalan, Hayri ile sahilde buluştu. Hayri’nin konuşmasına izin vermeden, "Sen tam bir fiyaskosun! Ben hayatımda senin gibi biri görmedim" dedi. Hayri ise "Ben sana anlatacaktım" cevabını verdi. Nalan çok sinirlendi, vakit geçirdikleri, ona söylediği güzel sözleri sıralayarak o zamanlar anlatması gerektiğini söyledi: 
     
    Evlenme teklifi ederken söyleseydin ya! Karın olduğunu, iki tane pırlanta gibi çocuğun olduğunu söyleseydin ya! Ama yapamazdın. Sen hayatımda gördüğüm en büyük korkaksın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayri, "Benim olduğuna inanamadım, yaşadıklarımıza inanamadım. Sen benim hayalimdin, gerçek oldun. Her seferinde bir şey çıktı, söyleyemedim. Ne olur bana bir şans daha ver" diye yalvardı. Nalan, "Tek kelimesine bile inanmadığım biriyle yaşamanın ne demek olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, kendimi bir daha ateşe atamam; kusura bakma" dedi ve çekip gitti.

     Türkan, komşusuyla dertleşip; "Ya benden boşanmak isterse, kağıtları gelip önüme koyarsa ben ne yaparım?" dedi. Komşusu ise "Vazgeçmeyeceksin, boşanmayacaksın" yanıtını verdi.

     

    Selen’in sabahtan beri geçmeyen mide bulantılarından sonra hastaneye gittiler. Doktor, Selen’e hamile olduğunu ve ikizleri olacağını söyledi. Sedat, meditasyon yaptıktan sonra Nalan’ı aradı. Sesinden keyfinin olmadığı anladı ve ne olduğunu öğrenmek istedi. Nalan, uzatmadan telefonu kapattı. Sedat iyice kıllandı ve "Ben bunu çözmezsem çatlarım" dedi.

     

    Selen müjdeli haberi annesine ve Sedat’a verdi, ev hemen bayram yerine döndü. Nalan, yine kafasını dağıtmak için mutfağa girdi. Tam o sırada Gülcihan arayıp, akşam yemeğe davet etti. Herkes evde Selen’in hamileleğinin sevincini yaşarken, Muzo Hayri ile  buluştu. Hayri direkt konuya girdi, Muzo’ya gerçekleri Nalan’a anlattığı için kızmaya başladı. Muzo acıyarak Hayri’ye, "Nalan, Hayri defterini kapattı. Bundan sonra yapacağın her şey onu sadece üzer" dedi. Hayri hala Nalan’ın ona ikinci şansı vereceğini düşündüğünü söyledi ve "Ben bitti demeden bitmez!" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bütün aile iftar sofrasında bir araya geldi. Sofrada Sedat, Nalan’dan gözlerini alamıyordu. Muzo ve Nalan, ayak üstü dertleştiler. Nalan, "Sanki bir kar küresinin içine sıkışmışım ve biri gelip kafasına göre sallıyor. Hayatım hep böyle olacakmış gibi hissediyorum ve bu geçmiyor" diye konuştu. Muzo, Hayri’nin onu bırakmasından korkmaması gerektiğini ve bu korkunun onu sevgisiz büyüten ailesi yüzünden olduğunu söyledi.

     

    Sedat; hayatındaki değişiklikleri, doktorunu Nalan’a ballandıra ballandıra anlattı ve, "Bir aya hiçbir şeyim kalmaz!" dedi. Dönüşte Hayri, Nalan’ın evinin önündeydi. Mesaj atarak ona yalvarmaya devam etti. Nalan, yine herkesten gizledi bu durumu ve Feride’nin sesi kulaklarında çınladı. Hafize, Metin’in mektuplarını Nalan’a teslim etti. Nalan, cesareti olmadığı için mektupları bir kenara attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hayri, Nalan’ın mesajından sonra Türkan’la konuşmak için eve döndü. Türkan, kötü bir şey söylemesin diye konudan konuya atladı ama Hayri sözünü bitirmesini beklemeden "Boşanacağız Türkan!" dedi. Türkan sadece, "O kadın için..." diyebildi. Hayri, çocukları hiçbir zaman bırakmayacağını söyledi. Türkan ne kadar Nalan hakkında soru sorsa da, Hayri; robot gibi aynı şeyleri söyledi.

     

    Nalan sabah Hayri’den mesaj beklerken; Türkan, Hayri ve kızlarını kapıda görünce şoke oldu. Hayri müsaade isteyip içeri girmek istedi. Nalan ne yapacağını bilemedi ve onları içeri aldı. Kızlar, Nalan’ı çok beğenmişlerdi. Türkan bunu duydukça daha da kahroldu. Nalan içecek bir şeyler getirecekken, Hayri Nalan’ı durdurdu ve "Türkan’ın söyleyecekleri var" dedi. Nalan, heyecan ve korkuyla Türkan’ın anlatacaklarını dinlemek için pür dikkat kesildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow